Når du flytter ind

Der kan være mange ting at forholde sig til, hvis du – eller en du kender – skal flytte på plejecenter. Her kan du finde mere information om, hvad du bør vide.

Når du flytter ind på Plejecenter Toftehøjen

Lejligheden bliver tilbudt af Myndighedsservice og bliver udlejet gennem administrationsselskabet Domea.

Når du overtager lejligheden, udleverer viceværten eller sekretæren nøglen, der passer til hoveddøren, postkassen og lejligheden. Døren til lejligheden kan låses indefra med vrider, og personalet har i nødstilfælde en hovednøgle til rådighed.

Når du har aftalt at flytte ind, er det vigtigt, at du kontakter områdelederen og afta­ler nærmere om selve flytningen. Så ved personalet, at du kommer, og kan tage godt imod dig og dine pårørende.

Indflytningssamtale

Når du har boet her ca. 14 dage, vil du sammen med dine pårørende blive indkaldt til en samtale af centerets sygeplejerske. Formålet med samtalen er at få afstemt gensidige forventninger, borger, pårørende og plejecenter imellem, og gennem dialog få lavet gode aftaler, således at livet og boligen på plejecenteret vil blive trygt, og samarbejdet tilfredsstillende.

Samtalens indhold vil dreje sig om oplevelsen af indflytningen, fortællinger fra livet før indflytning, og afklaring af aktuelle behov for hjælp og pleje, samt plejecenterets tilbud og muligheder.

Desuden indgås aftaler om diverse praktiske gøremål.